Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Rullsand i tisdags.

Sommardagar är det, vi åkte till Rullsand igår och myste ihop oss vid havet tillsammans. Det är en ganska bra bit att åka härifrån till havet men roligt var det. Både resan ner och där samt hemresan. Vi stannade i Valbo och köpte nya badtofflor till William, jag panik köpte en bikini, tyckte jag förtjänade en ny då jag senast köpte en 2005…  Och åt mat på Ikea, OBSERVERA åt mat vi handlade inget där. Sen begav vi oss mot havet och Rullsand. Det var varmt i vattnet och helt underbart att befinna sig där, nu har jag semester på riktigt kände jag. Att umgås med William och Björn och ta sig någonstans är ju perfekt. Jag borde nog skaffa egen bil med, och jag letar grejen är den att jag hellre hamnar på raggarbilar och kikar på dem än kollar på en funktionell vanlig standard bil. Drömmar ni vet!

PÅ vägen hem åkte vi genom Skutskär där det har en pappersmassefabrik, som alla vet stinker ju sånt! Björns bil släpper inte in sån luft och mitt i resan precis utanför den där fabriken ser jag att jag har skräp i håret och öppnar fönstret för att slänga ut skräpet. Björn utbrister BESTÖRT! SKA DU SLÄPPA IN DET DÄR?! Bilen bokstavligt talat stank och William höll för näsan och var skitarg, och jag bara skrattade! Så typiskt mig att inte tänka mig för på något vis. Men lukten försvann efter ett tag.
Väl hemma åt jag och Björn toastskagen, och William någon färdigmats tailåda som han inte uppskattade. William äter nämligen inte skaldjur heller så då köpte vi färdiglåda åt honom som ja inte dög.

La oss och sov och vaknade för en ny dag. William har åkt med Björn ut till Kniva för att måla huset hos Björns mamma och jag ska bara softa. Känns skönt det med.

005

007

008

010

011

012Jag med mascara som runnit. Kunde PSat bort saken, men kände
att jag ville ha bilden naturlig. För när man badar rinner sminket.

013

025

032

001

039

004

044

052

055

058

002

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa