Källslätten i måndags.

I tisdags åkte, jag, William och Björn. Tillsammans med Björns farmor, mamma, hennes karl och Björns syster Emma till Källslätten. Det var så himla mysigt där! Får, och kor och natur. Vi gick ner och klappade fåren och lammen och begav oss sedan runt och kikade på området. Olika äppelträd, päronträd och vi kikade även ner i en brunn där William fångade upp vatten åt oss. Vi fikade tillsammans och åkte därefter och lämnade Björns farmor i Skevi. Björn bjöd på hemmagjord pizza på kvällen.

020

018

022

025

030

024

033

034

035

036

040

041

042

044

045

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Källslätten i måndags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: