Här sitter jag och tänker, tjejer ska alltid gå långt in i skogen och kissa för vi ska ju inte visa något. Men men springer runt och pissar över allt! Ju mer jag tänker på det, varför är kvinnas kön något att skämmas över? Varför får vi inte rätten att kissa i samma utsträckning som männen? Låt oss kissa vart vi vill som männen! Vårt kön är inte mindre värt! Låt våra barn ges rätten att inte skämmas! Vi är lika mycket värda!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: