Idag är det VARMT. Jag har legat på soffan och proppar i mig isbitar och vatten. Tog en tripp med Björn ut till Kniva för att hämta William och höll på att dö. Värmen gjorde mig helt yr, jag är väderkänslig för mycket värme gör att jag känner mig febrig. De betyder inte att jag INTE tycker om sommaren för det gör jag, jag älskar sol och värme. Men när jag blir så här så vill jag dö. Har varit lika hela den här veckan, tror det skulle behöva regna lite så luften trycks ur och låter blommor och gräsmattor få lite vätska.
Jag hade skitkul igår med förresten.

20130725-175555.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: