20130726-070933.jpg

Ligger i sängen och tänkte kliva upp alldeles strax. Denna dag kommer erbjuda en tripp till för att kika på vildsvin! Så spännande, ska ta med kameran och fota. Vädret är inte lika fint just nu, men de kanske förändras. Lite regn skulle dock behövas.

Twisted och Pretty little liars var skitbra igår. Gillade slutet på båda.


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: