Balsammetoden.

20130726-084117.jpg

Nu har jag då hållit på i 2 veckor och 4 dagar med balsammetoden och är fortfarande nöjd. Jag upplever att håret faktiskt mår betydligt bättre och är lenare. Något annat positivt är att jag inte alls kliar mig i hårbotten längre. Det är som att min hårbotten bara är len och glad den med. Balsamet jag använder är tresamme natural. Den funkar skitbra i mitt hår. Varför jag inte började tidigare med detta är bara att beklaga. Det som skiljer sig mest från att tvätta håret med schampo är att man verkligen får koncentrera sig mer på hårbotten vilket jag inte varit van vid tidigare. Fördelen är dock att man varje morgon får lite massage och de älskar jag.

Nöjd en så länge med andra ord, har svårt att tro att jag kommer sluta vara nöjd.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Balsammetoden.

  • 26 juli, 2013 at 15:13
    Permalink

    vad kul att det går bra! vad menas med balsammetod? hur gör man?:)

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: