20130726-084117.jpg

Nu har jag då hållit på i 2 veckor och 4 dagar med balsammetoden och är fortfarande nöjd. Jag upplever att håret faktiskt mår betydligt bättre och är lenare. Något annat positivt är att jag inte alls kliar mig i hårbotten längre. Det är som att min hårbotten bara är len och glad den med. Balsamet jag använder är tresamme natural. Den funkar skitbra i mitt hår. Varför jag inte började tidigare med detta är bara att beklaga. Det som skiljer sig mest från att tvätta håret med schampo är att man verkligen får koncentrera sig mer på hårbotten vilket jag inte varit van vid tidigare. Fördelen är dock att man varje morgon får lite massage och de älskar jag.

Nöjd en så länge med andra ord, har svårt att tro att jag kommer sluta vara nöjd.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: