Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serier status.

Kollat igenom, Switched at birth, Twisted, Pretty little liars, Under the dome, The fosters och Mistresses idag. Serierna håller kvalitén jag behövde denna onsdag. The fosters har sån hög mysfaktor tycker jag, samma känsla som The secret life of the american teenager hade i början och därmed är jag väldigt fäst vid den serien. Blev så glad när det nu stundar bröllop i serien.

Switched at birth gjorde att jag numera tycker Daphne borde dumpa killen hon har just nu, han är för mycket. Men jag blev glad då jag hoppas Travis äntligen hittat någon.

Under the dome, wow säger jag. Intressant slut där och jag tycker hela storyn är spännande. Längtar till nästa vecka.

Twisted, jag har svårt att komma in i serien. Den är tidsfördriv men jag känner inget behov av att se den. Hade hellre sett att The lying game fått fortsätta framför den. Jag tycker den är så seg, jag försöker verkligen gilla Twisted men ja, den är nog inte min typ av serie helt enkelt.

Pretty little liars, den gillar jag även om det just nu går ganska segt framåt. Fler som upplever samma?

Mistresses, bra serie där det händer saker hela tiden. Typiskt drama men WOW i like it!

4 Comments

  1. Va många serier du har hunnit kolla igenom 🙂 Pretty little liars verkar riktigt bra 🙂 Måste ta o se den nån gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: