En bild i tidningen mama som får min mage att vändas ut och in.

20130802-102123.jpg

I nyaste numret av mama finns denna bild/artikel. Själva artikeln får vara ett eget kapitel men bilden är fruktansvärd! Jag blir allvarligt riktigt ledsen när jag ser hur den lilla bebisen skriker på ryggen av mannen. Ser barnet nöjt och glatt ut? Ser barnet tryggt ut? Barnet ser dessutom inte ut som att h*n sitter speciellt bekvämt utan är alldeles stel. Vad ville mama med denna bild? Jag läser tidningen mama för det är den enda tidningen som skriver om tweenies, men sånt här gör mig verkligen inte speciellt imponerad av tidningen. Jag har aldrig förstått varför man ska fota gråtande bebisar/barn. Det är ju vid gråt de behöver trygghet och kärlek som mest.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En bild i tidningen mama som får min mage att vändas ut och in.

 • 2 augusti, 2013 at 10:58
  Permalink

  Jag tycker BB borde förbjudas öht.. Stackars barns bäcken när dom dinglar sådär.

  Reply
  • 2 augusti, 2013 at 11:19
   Permalink

   Sophie – Håller med, man ser ju hur barnet verkligen lider 🙁 . Dessutom bakvänt! Var är närheten? Var en kroppskontakten 🙁

   Reply
 • 2 augusti, 2013 at 11:43
  Permalink

  Kan bara hålla med, en hemsk bild!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: