Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Sovit dåligt.

Trist rubrik men de är sanningen. Sovit skit i natt, vaknat flera gånger och rört mig och funderat. Antar att det är sista semesterdagen som gör sig påmind. Usch! Jag vill verkligen inte att det ska bli måndag, jag vill suga ur mig hela sommaren. Varför är man inte rik?!

Hur som helst, vi har nyss ätit frukost här och jag ska ta och duscha innan jag hör av mig till Björn för att se hur tankarna går för honom som var till Rättvik och CCW igår.

Fint väder är det i alla fall, och de hurrar vi för eller hur?!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: