Gåtan är löst.

20130809-172151.jpg

För många år sedan läste jag i Veckorevyn om en kvinna som brukade onanera med träd. Jag och mina vänner var väldigt brydde i dilemmat. Idag fann jag svaret i ett snoppträd!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Gåtan är löst.

 • 10 augusti, 2013 at 00:56
  Permalink

  Jättefin blogg! 😀 Hoppas allt är bra !
  Vad tycker du om mina bilder jag fotade från tävlingen idag? Skulle va jättekul med feedback! 😀
  fin header föresten! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: