Sitter och slökollar på en film som jag råkade klicka in på youtube The pregnancy pact som handlar om ett samhälle i USA där några tonåringar gjort en pakt att bli gravida. Den är helt okej. Har även kollat igenom Teen wolf så jag väntar nu på senaste avsnittet. Annars är det lugnt.

Ikväll ska vi äta grillat och gott hos Björn. Blir jättekul tror jag, skönt med helg i alla fall.

010Gillar bilden så den får symbolisera dagen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: