Det var den helgen det.

Så var den här helgen över, fattar inte hur helgerna kan gå så nedrans fort! Hur som helst har helgen bestått av att umgås med familjen, god mat och trevlig tid. Idag har det regnat och åskat som fan, så jag fick jordens huvudvärk. Men nu verkar det blivit bättre.

Annars måste jag verkligen rekommendera er att köpa en inomhusgrill som jag köpte förra veckan, vilket köp. Vi har använt den flera gånger redan till alla möjliga rätter och det är enkelt och gott.

Nu ska jag kika på Baby Daddy, men även vänta in att tvättmaskinen ska bli klar. Jag tvättar nämligen ett par skor i dem, läste att vanish och 30 grader skulle rengöra tygskor i ett kick.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Det var den helgen det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: