20130811-183440.jpg

Oki kanske borde slut tjata om saken nu? Men va fan är ju så nöjd med håret. Idag är det 5 veckor sedan jag hade schampo i håret senast. Sedan dess har jag enbart använt balsam och hårinpackning. Det är fortfarande mjukt som silke och jag tycker det ser ut som hårt även börjar få lite vågor? Kanske inbillar mig… På morgonen är håret i super kvalitet så jag har aldrig tovor i det längst ner längre. Det känns skitbra.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: