Staples

Inlägget är ett samarbete.

I somras satt jag med vid beställningar på jobbet från Staples och hittade ett företag som säljer billiga saker av sånt jag tycker är kul att samla på mig. Jag gillar småplock, och pennor, pärmar,post it lappar är sådant jag verkligen inte tycker att man kan få för mycket av. Det är sånt jag verkligen tokgillar! Man kan då smått undra varför jag har en förkärlek för kontorsmaterial? Jag antar att det kan bero på att jag tycker det ser vuxet ut med pärmar och lappar på saker. Det är som när jag sitter med min kalender, jag fyller den gärna med test bara för att det i mitt tycke ser ut som man har ett otroligt intressant liv. Jag har en del pärmar hemma och i dem vill jag ha plastfickor jag tycker nämligen om att slippa pilla på själva pappret när jag bläddrar. Med plastfickor känns det dessutom mer rent när man bläddrar runt i en pärm, här kommer också den där typiska jag grejen in, jag gillar att vara strukturerad och ha allt på sin plats. Alltså passar då Staples mig ganska bra, mycket att kika runt kring, en nätbutik med billigt material som behövs, framför allt för sådana som mig som just börjat ett relativt nytt yrke och fortfarande samlar på mig diverse tips för framtiden. Staples rekommenderar jag verkligen fler som mig att besöka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Staples

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: