Tröttdag.

Känns inte som jag kommit in i jobbets rutiner ännu så jag är dödligt trött på dagarna. Jag vet dock att första veckorna är tuffast så det löser sig, men just nu är jag som sagt otroligt trött.

Jag har haft Partylite ikväll och det blev två fina saker, visar er bilder när varorna kommer, det kommer bli jättefint här hemma med de sakerna.

Nu ska jag kika på lite Pretty little liars innan jag går och lägger mig. Ser framemot en skön stund med sömn.

MariaHansson_01062013_Madeleine088

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: