Inlägget är ett samarbete.

Mitt kök är ganska litet och kompakt. Det gäller därmed att planera smart och ha chansen att utnyttja alla de ytor som finns. Därmed fick jag hem ett kryddställ som går att fästa överallt i hemmet. På väggen, på köksskåpen, dörrar eller sidor. Det är smalt och jag är verkligen nöjd! Mina kryddor hamnade nu på en plats där jag lätt och överskådligt kan se dem, samt dessutom få rum för annat i de få köksskåpen jag har. Vilken smart sak! Kryddförvaringen är perfekt i min köksinredning så jag rekommenderar verkligen fler med trånga små köp att införskaffa ett kryddställ från smarta hem. För visst blev det fint här hemma?!

013Före

014Efter!


6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: