Kryddhylla från Smarthem.se

Mitt kök är ganska litet och kompakt. Det gäller därmed att planera smart och ha chansen att utnyttja alla de ytor som finns. Därmed fick jag hem ett kryddställ som går att fästa överallt i hemmet. På väggen, på köksskåpen, dörrar eller sidor. Det är smalt och jag är verkligen nöjd! Mina kryddor hamnade nu på en plats där jag lätt och överskådligt kan se dem, samt dessutom få rum för annat i de få köksskåpen jag har. Vilken smart sak! Kryddförvaringen är perfekt i min köksinredning så jag rekommenderar verkligen fler med trånga små köp att införskaffa ett kryddställ från smarta hem. För visst blev det fint här hemma?!

013Före

014Efter!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “Kryddhylla från Smarthem.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: