Idag är det verkligen höst här i Falun och Dalarna. Det är dimma över hela stan och kändes svårt att kliva upp. Men nu är det höst. För 9år sedan var det också dimma, då fick jag även beskedet att jag var öppen 1 nästan 2 och de skulle testa att sätta igång mig. Jag låg inne på BB sedan flera veckor tillbaka och var allmänt ledsen. Igångsättningen funkade inte, men två dagar senare föddes William. Den lyckligaste dagen i mitt liv, idag har jag haft honom hos mig i snart 9 år. Älskade underbara William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: