Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Seriestart och livet.

Kikar på Revenge och ska väl snart gå över på Once upon a time, det här är anledningen till att hösten och vintern går att genomleva. Serier, och åter serier! De like:ar jag. En arbetsdag är även över och imorgon har vi kvällsmöte igen, sen går väl veckan relativt fort. Här räknar vi mest ner mot lördagen när William fyller nio år, då ska vi gå ut och äta tillsammans och så blir det ju paket så klart.

Nu ska jag fortsätta kika på serier!

028

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa