En fredag fylld med serier.

Hunnit med att se klart hela The White Queen och jag rekommenderar er som inte sett serien att se den. 10 avsnitt och den är verkligen så där härlig och gammaldags det bara kan bli. Härligt långa klänningar, strider och ja helt enkelt förtrollande. Gillar även att det är riktig historia i serien så den är fakta baserad och inte påhittad.

Efter jag sett klart den serien var det Nashville på tur. Avsnittet var jättebra och för första gången så tycker jag att Gunnar i serien gjorde ett riktigt bra framträdande. Jag har dock haft svårt för honom av någon anledning, han ska ju ändå var den där “snälla killen”. Hur som helst låten han sjöng i detta avsnitt var så fin, jag hoppas den kommer ut på spotify.

Sen var det dags för Revolution då, MYCKET spännande avsnitt. Jag ÄLSKAR verkligen den här serien, det är ju flera skådespelare från Twilight med i den så när man sett Twilight efteråt reagerar man verkligen. Hur som helst så är serien verkligen helt underbar och jag gillar spänningen som är just nu. Jag hoppas även på att Charlie och Monroe ska klicka, på något vis skulle jag gilla dem som ett par. Han är ett riktigt bad ass och Charlie hatar honom, såna par gillar jag!

Sen var det ÄNTLIGEN seriestart på The Vampire diaries, helt underbart avsnitt och jag tror den här säsongen kan bli riktigt bra. Gillar verkligen Damon och Elena, velat ha dem sedan starten. Sen att jag är hemligt kär i skådespelaren Ian Somerhalder förtäljde inte berättelsen. Hur som helst gillar historien och slutet var riktigt bra.

The Originals, den här serien kan bli en riktigt bra Spin off, gillar att de visade lite mer bakgrund från de avsnitt vi såg i The Vampire diaries i våras. Mycket bra avsnitt och jag ser framemot mera.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En fredag fylld med serier.

 • 6 oktober, 2013 at 20:12
  Permalink

  The White Queen vill jag verkligen se den verkar jätte bra!

  Sen håller jag med dig om Monroe och Charlie, vilket är lite jobbigt för jag älskar henne och Jason tillsammans. Men sånna par som börjar med hat kan bli så jäkla charmiga att se!

  Reply
  • 8 oktober, 2013 at 11:56
   Permalink

   Sofia – En blogg om tv-serier – Tycker absolut du ska se The White Queen den är RIKTIGT bra, jag är verkligen fast och hoppas det ska bli fler delar 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: