En helg sa hej då.

Har inte haft orken att skriva något idag. Enda sedan förra veckan har jag mått illa på något skumt sett, typ hjärtklappning och illamående, upplever det som det blir värre för varje dag. Kanske något virus? Är liksom stel vid nacken med och det värker över bröstet. Går väl över men idag har jag varit skittrött bokstavligt talat. Ska sova nu, jobb måndag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En helg sa hej då.

 • 6 oktober, 2013 at 22:37
  Permalink

  Jag känner mig också sådär till och från :/ kanske är någon förkylning pågång. Hoppas du mår bättre snart! Kram

  Reply
  • 8 oktober, 2013 at 11:55
   Permalink

   Johanna – Kanske är så? 🙂 , jag hoppas det släpper snart 🙂

   Reply
 • 7 oktober, 2013 at 18:15
  Permalink

  usch och fy, det låter inte roligt 🙁 hoppas att det blir bättre!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: