Igår mådde jag pyton! Jag sov så gott som hela dagen och mådde illa hela tiden med, idag är det betydligt bättre och imorgon kan jag gå till jobbet. Vet inte vad det var med mig kräktes med så, sjukthemskt fick ren ångest. Tror inte det var magsjuka direkt heller men när man mår så illa att man kräks så anser jag inte att man bör gå till jobbet. Mådde illa igår kväll med men idag mår jag bra, tar dock en dags jag kollar så jag mår bra innan jag går till jobbet. Vet inte om det är rätt eller fel av mig, i hjärtat känns det rätt i alla fall. OM det är något som smittar vill jag inte mina medmänniskor så illa.

Hunnit med förutom kalas och sådant att fixa en hemsida i helgen. Personen blev nöjd och de är ju skitkul! Ibland är jag sugen på att vidareutveckla mina kunskaper i IT, det är en kick varje gång man gjort något snyggt och skapat eller hur man ska säga.

036
Bara för att ett foto förgyller inlägg.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: