The orginals

Okej om jag gillade första avsnittet i fredags älskade jag detta! Wow! Att se Klaus gråta var något utöver de vanliga, kändes så levande att se honom med känslor bakom de hårda yttre gillade skarpt! Gillar även hur man äntligen får se mer av Rebecka. Lite trist med Elja dock, hade velat haft mer av honom men misstänker att hans roll i Saving hope kan krockat lite med serien hur som jag älskar den, vad tycker ni?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “The orginals

 • 10 oktober, 2013 at 00:26
  Permalink

  Tack för kommentaren och åsikten! 🙂

  Det senaste avsnittet var kanon, trots tillbakablickarna! Ska bli så himla kul att följa dom i framtiden och oroa dig inte. Jag tror vi långt ifrån har sett det sista av Elijah! 🙂

  Reply
  • 10 oktober, 2013 at 21:14
   Permalink

   Madeleine – Verkligen, fast det var inte så många tillbaka blickar i det här avsnittet tycker jag. Mer än de man aldrig fått se innan och sånt gillar jag iofs 🙂 . Tyckte då första avsnittet var “mer” 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: