Raindrops.

Alldeles mörkt ute och regn, nu går i verkligen mot mörkare och gråare tider. Blir okej i alla fall, får bli många ljus och mys ändå. Fick lite smak för att baka förra helgen igen så tänkte försöka få upp det intresset igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Raindrops.

 • 10 oktober, 2013 at 07:27
  Permalink

  Ja det är verkligen grått och mörkt!
  Hoppas du får en bra dag 🙂 kram

  Reply
  • 10 oktober, 2013 at 21:10
   Permalink

   johanna – Verkligen nu är det höst 😉 :). Desamma 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: