Träffat Lisa och hade en tid med lite pizza och tjejsnack. Har fått skratta massor så det var skitkul verkligen, ett gott skratt.
Fick frågan igår på personalfesten om jag inte skrattar varje dag och efter en stunds tänkande insåg jag att det gör jag. Jag skrattar ofta, KANSKE för ofta. Jag har lätt för att se humor i olika sammanhang och är en ganska glad människa på de viset, jag gillar att skratta.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer mamma, syskon och mammas man hit för att fira William som fyllde år förra veckan. Sen är det slut på kalasen om inte William ska ha något med kompisar då. Får se hur det blir med den saken.

Sov så gott på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: