Så känns det idag. Den här morgonen gick för fort! Hann inte alls med innan den var slut, riktig stress till bussen men jag hann. Jag hatar sånt! Stress och jag är inte på långa vägar en bra kombo. Usch!
Dessutom är jag fruktansvärt torr just nu. Mina naglar mår inte heller så bra av kylan känner jag. Smörjer och smörjer men min hud gillar inte kyla.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: