Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

En lördag med tvserier.

20131026-120848.jpg

Sitter och går igenom de serier jag inte hunnit med i veckan. Först var det The vampire diaries, sen Carrie Diaries och nu är det Grimm. De två senaste startade igår så jag är helt lyrisk älskar båda. The Carrie Diaries är en klar favorit där jag verkligen ÄLSKAR hela upplägget, måste plöja igenom min Sex and the city box någon gång också. Hur som helt så introducerades Samantha Jones i serien i detta avsnitt, helt underbart!

Grimm är också bra, jag älskar hur den blandar sagor med polisuppdrag.

The vampire Diaries är lika bra som alltid även om jag vill medge att jag nog just nu faktiskt ser mer framemot The originals då jag gillar den twisten mer.

Hur som helst det är lördag och denna dag för fyllas med lite tv-serier.

Just ja, hade jättetrevligt med min kollega igår och kom hem runt tolv. Åt god mat på Tatziki och drack lite gott.

 

6 Comments

  1. Jag ser också mer fram emot the originals än TVD just nu, men det är ju för att jag tycker att Klaus är en av de bästa karaktärerna på tv just nu. Men jag gillar ”nya” Stefan också 🙂 Det ska bli spännande att se Samantha i The Carrie Diares, jag var så där förstjust i den första säsongen. Men jag gillade ju inte direkt carrie i satc heller, medans Samatha var min favorit 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa