En lördag med tvserier.
Tv-serier, film & musik

En lördag med tvserier.

20131026-120848.jpg

Sitter och går igenom de serier jag inte hunnit med i veckan. Först var det The vampire diaries, sen Carrie Diaries och nu är det Grimm. De två senaste startade igår så jag är helt lyrisk älskar båda. The Carrie Diaries är en klar favorit där jag verkligen ÄLSKAR hela upplägget, måste plöja igenom min Sex and the city box någon gång också. Hur som helt så introducerades Samantha Jones i serien i detta avsnitt, helt underbart!

Grimm är också bra, jag älskar hur den blandar sagor med polisuppdrag.

The vampire Diaries är lika bra som alltid även om jag vill medge att jag nog just nu faktiskt ser mer framemot The originals då jag gillar den twisten mer.

Hur som helst det är lördag och denna dag för fyllas med lite tv-serier.

Just ja, hade jättetrevligt med min kollega igår och kom hem runt tolv. Åt god mat på Tatziki och drack lite gott.

 

6 Comments

  1. Jag ser också mer fram emot the originals än TVD just nu, men det är ju för att jag tycker att Klaus är en av de bästa karaktärerna på tv just nu. Men jag gillar “nya” Stefan också 🙂 Det ska bli spännande att se Samantha i The Carrie Diares, jag var så där förstjust i den första säsongen. Men jag gillade ju inte direkt carrie i satc heller, medans Samatha var min favorit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: