Fy fan! Jag mår mer skit än jag gjort på mycket länge. Mensvärk som får mig att må så illa att jag igår låg och trodde att jag skulle dö. Det här har varit bra eller ja hanterbart under en period, men nu är det alltså tillbaka igen. Överkonsumerar värktabletter och skulle helst ligga på soffan med en värmekudde och gråta.
Jag hatar det här! Jag hatar att ha så här en gång i månaden, sen när mensen väl är över kommer huvudvärken istället. Huvudvärken som påverkar mig så jag spyr i igen tills det gått några dagar och då först är man normal! Jag vet exakt vad som väntar mig, jag vet precis hur det ska vara. Jag har haft så här sedan april 1997 när jag fick mens för första gången. Jag vet exakt hur jag mår och jag vet exakt hur jag ska oroa mig från ägglossningen fram tills mensen. Hur kroppen bara inte orkar mer och hur man måste lida sig igenom skiten eftersom “lite mensvärk har ingen dött av”. Och så kämpar man sig igenom skiten med känslan av att; för vem kämpade jag mig igenom denna dag? Vem vann priset?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: