20131123-224704.jpg

Har hunnit med att se flera serier idag, The Carrie Diaries, Grimm, The towmorrow People, Beauty and the Beast och sedan alla avsnitt i nya säsongen av The big Bang Theory som är min och brorsans serie. Jag älskar den och Sheldon är min favorit och har så varit i många år nu. Är ju även ett Shamy fan och den här säsongen är verkligen helt för dem.

Annars så har jag handlat på maxi, ätit god mat med brorsan och skrattat en del. Nu stundar det för söndag. Veckorna går verkligen sjuktfort!

8 kommentarer

  1. Åh tack, var tvungen att kolla upp vad “The tomorrow people” var för serie och nu ska jag definitivt börja titta på den! Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: