I måndags damp det ner ett brev om att det skulle målas om denna vecka i trapphuset. WOHO! Tänkte jag, byte av lampor och ommålning. Det är så fint, det fula svart och vitprickiga i limefärg är nu borta från väggen och istället är den vit. Trappan är målad på undersidan i rött och det ryktas om bland grannarna att en Dalahäst ska upp på väggen. Det kommer bli så fint, önskar de kunde häva ut alla fula dörrar i huset också bara, men de är bara en önskan. Annars ser det numera fint ut här, och luktar gott med nymålat.

Här hemma vaknar julen. Julgardiner är uppsatta och snart kommer min adventsljusstake fram på köksbordet, ska muta William med en tur till Maxi och Rusta för att kika på julpynt med.

004

Gårdagen. Fula limefärgade väggar och en grå trapp.

009

RÖTT!

011

VITA väggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: