Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Första advent.

Som alla andra skrivit och vet är det första advent idag. Jag och William myste ner oss i soffan och kollade på första avsnittet av året julkalender med våra kalendrar tillsammans.
Onyttigt med choklad men när William köpt en till mig, kan man allt annat än unna sig då? Knappast!

Riktigt fint väder ute idag! Funderar på vad man kunde hitta på, vill göra något. Är ju söndag så då vill i alla fall jag gärna hitta på något för imorgon är det vardag igen.

 

001
Min smurfkalender William köpt till mig.

003

Williams kalendrar!

004

Lycklig kille!

005

Myser i soffan.

006

Julkalendern.

007

Adventsfrukost.

008

Min frukost.

009

Mys!

011

Family!

012

Livet!

4 Comments

  1. Så mysigt det ser ut! Och gulligt av William o köpa en kalender till mamma 🙂 Längtar tills barnen blir större när man ser sånt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.