Happ, så var det den andra advent. Här i familjen så tänder vi ljusen på kvällen, jag har alltid gjort det och fortsätter således med saken.

Idag kommer en vän hit och vi ska fika och snacka. Perfekt med sällskap.

På tal om något annat är det SVINKALLT! Jag var ut och slängde soporna tidigare och fingrarna fastnade på järnet vid soporna tack vare att jag fick snö på fingrarna. Fattar ingenting, förra veckan var det varmt och nu PANG BOM kyla!
Vinter, inte min årstid som fryslort jag är. Men men, imorgon är det en ny arbetsvecka och sedan kommer det fyra dagar veckan efter sen ledighet! Ser verkligen grymt mycket framemot ledighet!

Nu sa jag se på avsnitt nummer två i säsong 2 av serien Girls.

DSCN0785
En nästan nio år gammal bild.
Liten William.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: