Haft en trevlig stund med Christin, mycket prat och skratt.
Det är verkligen en perfekt slut på helgen att umgås med vänner. William kommer hem idag och jag har saknat honom i massor.

Imorgon är det jobb till klockan 16:00 som gäller och sedan buss hem, får hoppas att tagen går relativt fort också. Det känns rätt skönt att veta att den här terminen snart är över, jag ser framemot saken i massor, jag känner nämligen för att få ladda batterierna med familjen en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.