20131214-234750.jpg

Den här lördagen gick fort och intensivt. Jag startade morgonen med att slinta med osthyveln och skar av huden. Gjorde skitont så har bränt som eld hela dagen.

William åkte på kalas en sväng och jag följde med Björn ut till Kniva där vi hälsade på Björns mormor en sväng. Björns mamma och hennes karl kom dit efter en stund. Hälsade på alla Björns mormors katter och då framför allt Harry som är Williams.

Efteråt åkte vi till Björn och sedan hämtad vi upp William igen, kom hem och gick sedan upp till grannarna som bjöd på fika i form av hemmagjorda och helt fantastiskt goda SEMLOR! Det blev trevligt sällskap och prat en stund.

Jag tänkte precis på vilken tur jag har som bor i detta fantastiska hyreshus där vi grannar hälsar på varandra, vi öppnar dörrar och småpratar. Här i huset har vi bra gemenskap och ser varandra. Vi frågar hur vi mår och är ärliga i svaren. Saknas de något i hemmet är det självklart att vi grannar lånar ut till varandra, om det så är tennstickor eller ett paket jäst. Här känner man sig välkommen och jag känner mig lyckligt lottad som bor här.

20131214-234953.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: