Nyårsafton 2013.

Jag var hos Björn hela dagen igår men är nu hemma, så passar på att blogga lite.
Jag hade en jättetrevlig nyårsafton med många skratt och god mat. Många anser att julafton är den dagen man äter hela tiden på, så tycker jag nog att nyårsafton är. Varje liten stund på nyår fylls det med något att äta. Först förrätt, sedan varmrätt, efterrätt. Kanske snacks, kanske lite kex. Man blir lätt som en stoppad korv efter nyår men det är det värt!

Björn fixade förrätten som var bruschetta för alla utom mig, då den innehåller lök som jag är allergisk emot. Därmed tog jag en avokado och bröd. Björn fixade varmrätten som bestod av potatisgratäng, oxfilé en jättegod hemmagjord sås och grönsaker samt baconlindad sparris (mums).
Efterrätten fixade jag till, det blev glass, päron och kolasås som jag gjorde själv för första gången.

Vi spelade sedan spel, både UNO, Buzz och Ticket to ride. Såg självklart på raketerna och sedan gick kvällen mot sitt slut.

025Jag älskar verkligen mitt hårsmycke!

038Från sidan

061
Välkomstdrink
Mousserande saftliknande sak från maxi med smak
av rabarber. Jättegott!

063

William gillade.

065

Min förrätt.

066

Varmrätt!
Så sjuktgott!

070
Efterrätten.

075

Spel!

010

Inte bästa bilden kanske, men en raket.

015

William trixar som vanligt.

021

Lite champagne (alkoholfri så klart!).

027

Dags för att skåla in de nya året.

028

Men först hälls det upp åt alls.

029
SKÅL och gott nytt år!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: