20140102-151711.jpg

I helgen gjorde jag en beställning av deodorant och tandkräm från Jordklok.se .Jag försöker att minska så mycket jag kan på de gifter vi proppas fulla med dagligen. Vi har ju bara en jord och vi har bara en kropp. Har man dessutom barn som jag, ser jag det som ännu viktigare att ta hand om jorden.
Så ekologiskt tandkräm utan gifter och deodorant känns självklart.
Denna deodorant är dessutom parfymfri vilket är skitbra eftersom många är allergiker/astmatiker precis som jag.
Jag fick även en liten fin present. På jordklok finns det även mer produkter så kika in där du med.

Tandkrämen: 39:-
Deodoranten 45:-.

10 kommentarer

  1. Ja det finns så många produkter som är fulla av gifter och skit :/ ska nog kolla in den där sidan. Brukar köpa naturliga produkter faktiskt 🙂

  2. Ja fy va skit vi stoppar i oss utan att veta det. Är skrämmande. Att allt bara får proppas full med så mkt skit är ju heöt sanslöst! Det där lät som bra produkter som inte heller var så hiskeligt dyrt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: