Aktivitet.

Jag har gjort saker idag men det känns ändå inte som jag har något att berätta. Varför kan man ju undra?
Dagen började med en promenad hem, jag duschade och fixade mig innan jag plöjde igenom; Grimm, The Carrie Dairies och Saving hope. Samtliga avsnitt föll mig i smaken.
Efter lite tvtittande så drog jag till lillebror och fixade med hans router och sedan hem igen. Just nu är jag således hemma, kanske ska ta någon bok och läsa? Det känns som en ganska bra avkopplingsgrej så här tjugo över sju. Usch så dåligt och ointressant inlägg.

011

Får bli en bild från i November.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

7 thoughts on “Aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: