Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

God middag på er!

Jag låg och drog mig länge i sängen idag, kanske mycket på grund av vetskapen om att det nu kommer bli vardag om endast två dagar igen. Vardag med jobb, stress och känslan av att aldrig hinna med allt de som borde hinnas med.

Jag har ingen aning om vad denna dagen kan komma ett erbjuda, just nu befinner jag mig lite funderingar mest. Ska jag fortsätta läsa lite? Eller ska jag fortsätta glo på nätet?
Vad gör ni denna söndag?

008

4 Comments

  1. Sv: Jo det är roligt att lära sig kameran tillsammans! 🙂

    Jag känner precis som du när det gäller vardagen! Jag börjar också jobba på tisdag och det känns inte roligt. Känner också mycket stress över att man aldrig hinner med allt man både vill och måste göra. Ingen rolig känsla direkt…

    /Sara

  2. Denna söndag har jag vikt alla kläder i garderoben så det ser snyggare ut, tagit ner tvätt, mediterat och sitter nu framför datorn, tycker inte man behöver göra nå mer en Söndag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa