Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Tick tack.

Som en klockas ljud, tick tack, tick tack sitter jag här och låter tiden gå framåt.
Om ett tag kommer Björn hämta upp mig och sedan ska jag vara chaufför till Avesta, snabbt bestämt så där men ändå. Blir säkert bra, innan hoppas jag på att hinna äta något för jag är rejält hungrig.

Annars är det lugnt, sitter vid datorn bara och kikar. Läste ut första Pretty little liars boken och börjat på andra boken. Betyder detta att jag äntligen börjar läsa böcker igen? Vem vet och jag antar att framtiden får utvisa saken.

20131027-090713.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.