Inlägget är ett samarbete.

Att träna, jag ska börja träna, jag borde träna och ja allt sånt där som man hela tiden tänker men sällan gör. Jag har nog alltid haft en tanke att börja träna, även som gravid. Jag minns att jag då brukade tänka på de olika alternativen som Yoga eller vattengympa för gravida men eftersom det är tio år sedan så hade man inte några sådana kurser här uppe då. Jag tror dock att det hade varit bra för mig då jag hade en jobbig graviditet som betydde sängläge och väldigt lite aktivitet. Skulle jag någonsin få fler barn skulle jag absolut testa att träna något och då gärna i vatten under graviditeten jag tror nämligen att man mår betydligt av att röra på sig. Sedan har ju vatten den egenskapen att den gör dig lättare och smidigare, hur underbart är inte de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: