Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Tidens timmar.

Denna dag gick fort, det känns som den kom lika fort som den försvann. Bussen var tio minuter för sen hem så jag kom inte hem förrän 17:oo idag, Björn kom hit strax efter så då åkte vi ner på stan och åt pizza. Jag var vrålhungrig så orkade inte laga någon middag idag. Jag och William delade på pizzan så egentligen känns det som en okej mat ändå.

Nu ska jag se lite Revenge innan jag går och lägger mig.

007

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa