Tidens timmar.

Denna dag gick fort, det känns som den kom lika fort som den försvann. Bussen var tio minuter för sen hem så jag kom inte hem förrän 17:oo idag, Björn kom hit strax efter så då åkte vi ner på stan och åt pizza. Jag var vrålhungrig så orkade inte laga någon middag idag. Jag och William delade på pizzan så egentligen känns det som en okej mat ändå.

Nu ska jag se lite Revenge innan jag går och lägger mig.

007

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tidens timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: