Denna bild på Facebook jag upptäckte idag föll mig i smaken. Vi kvinnor blir allt för ofta nedvärderade i våra upprörda röster när vi säger ifrån. Detta med PMS börjar redan runt mellanstadiet och fortsätter tills man kommit i klimakteriet när slagorden kommer för den saken.
Precis som att vi är oförmögna att bli irriterande på annat förutom när det gäller hormoner. Skitbra bild! Jag är ofta upprörd likt förbannat har jag bara mens en gång i månaden.

20140304-223405.jpg

6 kommentarer

 1. Undrar när PMS upptäcktes. Visste aldrig, när min mor
  skulle ha haft det. Själv visste jag inte, att det var nånting
  man skulle ha en gång i månaden; inte mina väninnor heller.
  Tror det är en ny uppfinning som ger kvinnor licens att
  vara otrevliga. Jössesligen – man behöver inte lida av PMS
  för att vara otrevlig. Inte sant?

  1. Ruth i Virginia – Håller med dig, det där är märkligt inte sant? Att sedan folk tycker sig ha rätt att förutsätta att alla kvinnor som har en dålig dag har PMS, de har väl alla rätt att ha ibland? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: