Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En bukett med snittblommor.

Snittblommor är något jag försöker unna mig ganska ofta, jag upplever att en bukett med blommor gör så mycket för humöret. När det står en bukett med blommor i köket känner jag mig alltid så himla lycklig!
Dessa blommor piggar upp och värmer upp, de sprider glädje.

Jag köpte idag en bukett med röda rosor och en bukett med vita rosor på ÖB, dessa kostade 29 kronor styck och jag blandade ihop dem för att få en stor bukett, visst blev det fint?!
Jag skulle dock vilja gå en kurs i hur man knyter fina buketter och arbetar ihop ett blomsterarrangemang. Det går såna kurser lite då och då, men jag tar mig aldrig för att boka in mig. Jag tror nämligen att jag skulle kunna tycka såna saker var kul. Jag skulle behöva göra lite mer praktiska saker och lära mig skapa mer. Jag tycker skapande är kul men jag lägger ner alldeles för lite tid på att lära mig nya saker.

001

003

004

005

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: