Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Sköna promenader.

Idag var vädret så där perfekt. Åkte hem från jobbet och gick med Björn på Sawanne där vi åt en jättegod lunch. Är man på besök i Falun och är sugen på thaimat rekommenderar jag ett besök där. Jättegott verkligen!
Var till Williams skola en sväng och efteråt bestämde vi oss för att ta oss en liten tur ut till Kniva för att gå och cykla en bit bara för att få lite motion.
William cyklade medan jag och Björn gick kanske ska förtydligas. Det var härligt att bara gå i Knivaskogen och endast höra ljuden av fåglar och träden. Såna gånger njuter jag. Tystnad och lugn är något som jag tror att vi missunnar oss själva ofta. En promenad i skogen råder bot för mycket.

William var rolig dock, han var jätteirriterad när han kom till en nedförsbacke och utbrast! Men det är en nedförsbacke! Fatta hur lång den är på vägen tillbaka uppför sen!
Jag skrattade massor! Det är ju också ett sett att se på backarna!

20140307-222937.jpg

20140307-222945.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: