Solen skiner idag och eftersom det är jag som står för middagen idag så gick jag till Maxi för att handla till middagen. Vi brukar dela på matlagningen det är rätt skönt eftersom jag egentligen inte har de största intresset för matlagning, där ligger Björn långt före mig. Däremot tycker jag bakning är roligt och lika så att läsa böcker om matlagning och bakning. Men laga mat är inte min grej, mycket för att jag inte har kärleken och tålamodet för matlagning skulle jag tro?

Annars förutom en promenad till maxi så har jag hunnit med att se de senaste avsnitten av Glee och ser nu på Bitten.

Vad gör ni denna söndag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: