Vaknade tidigt som vanligt, eftersom jag går upp 05:30 nästan varje dag så vaknar jag även tidigt på helgerna. Så de jag nu gjorde denna morgon var att ta vara på den saken. Jag klev upp ur sängen, slängde på mig mina träningskläder och vandrade ut genom dörren 06:10 för att möta en Falumorgon. Jag vandrade i den kalla luften som svalkade skönt efter en stund. 43 minuter gick jag en powerwalk och det var jätteskönt. Hörde en hackspett och såg flera småfåglar flyga runt i luften, mötte lite andra nyvakna personer några var på väg ut för att hämta tidningen, och andra med sina hundar. Men det var lugnt och skönt och i lurarna hördes ljudet av musik.

Väl hemma passade jag på att byta sängkläder, tvätta lite och ta mig en dusch. Har nu ätit lite frukost och ska strax kika på senaste avsnittet av Nashville och sedan får dagen vara oplanerad men ändå underbar. Det är härligt med tidiga dagar, då finns tiden att fylla dem med allt man vill och lite till.

011

016

017


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: