Författarens egna ord. Love is fridays!
Författarens egna ord.

Love is fridays!

20140328-064743.jpg

Aaaa! Fredag! Det är dessutom fint väder vilket är ett dubbelt plus! Like it!

Ljuspartyt gick jättebra igår, blev två fina saker jag visar när de kommit. Nu blir det helg klockan 11:00 idag. Underbart! Älskar mina korta fredagar, så fantastiskt att komma hem och bara njuta en stund.

Jag känner även att det börjar bli läge för vårjacka men det är för kallt för skinnjacka för mig ännu. Jag är alldeles för frusen. Så funderar på att försöka ta mig tiden för ett besök på stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: