Frukost, städning och tvserier.

Gick upp och städade det första jag gjorde, skönt med städat och ger mig en lugn stund att tänka när jag drar runt på snabeldraken.

Nu äter jag lite frukost samtidigt som jag tittar på det senaste avsnittet av Nashville. Idag kommer Christin hit på besök vilket ska bli jättetrevligt.

015

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Frukost, städning och tvserier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: