logo_sv

Jag har planer på att köpa en av Ikeas byråer och byte ut handtagen i dem till något eget. Därmed hamnade jag på Barahandtag och föll genast för dessa knoppar priset är jättebra och jag tror att det kan bli jättefint på en byrå. Så där står just nu mitt val, det är så roligt att göra om hemma. Jag är även sugen på att byta handtagen på mina fula dörrar här hemma. Jag upplever att snygga handtag och knoppar kan förändra en hel möbel och göra den desto mer unik och således fin.

Barahandtag gillar jag i massor och det kommer bli många fynd därifrån inom snar framtid. Det är ju så himla kul att göra om möbler och saker i hemmet, förnya och göra unika. Jag vet att flera just nu lägger ganska stor tid på att förändra handtag och knoppar på möbler och jag rekommenderar er att besöka denna härliga sida med bra priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: