Woho! En sida för shopping i USA.

Inlägget är i samarbete med shopusa.

Har precis hittat en sida som hjälper dig som kund att handla enkelt från USA, hur smidigt är inte detta? Förra året var det första gången jag handlade från USA och jag blev såld. Priserna är oftast bättre och det är dessutom roligt att få nya saker som inte alla andra har. Det jag gillar med http://www.shopusa.se/ är att du registrerar dig på sidan, får se priset i svenska kronor och dollar får en amerikansk adress och de shippar sedan över varorna till oss här i Sverige på några dagar hur bra är inte detta? Denna sida  gillar jag rejält!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Woho! En sida för shopping i USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: