Inlägget är ett samarbete.

Skapande och industrier. Hur skulle våra högteknologiska samhälle fungera utan alla de varor vi dagligen söker efter? För tio år sedan var det nog ingen som tänkte att de tio år senare skulle surfa på mobilen nere på stan och samtidigt integrera sig med miljoner av olika medier. Hela tiden skapas det nytt, precis som det i mitt yrke som lärare behövs teknologi som funderar. Av allt vi använder oss av finns det olika former av material som plast, metall och lackering. AMB arbetar med dessa olika material, och formsprutar plast och skapar olika former av saker för att tillgodose kunders behov.

Visst är det egentligen ganska spännande vad mycket som kan skapas? Och hur mycket vi människor har skapat genom tiderna? Det är egentligen rätt spännande att människor gått från att ha skapat hjulet till att idag ha surfplattor, dricksglas av andra material än just glas. Frågan är dock om vi kanske borde byta namn på just dricksglas till något annat när det kommer till dricksglas i hårdplast? Ändå är det spännande hur vi gått från ett samhälle med så lite saker till ett samhälle som nu har massor, vad med kommer skapas i framtiden? Vad tror du? Nog känns det som vi kommer få se mer skapande av olika material?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: